Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem adviseert 'Gio': 'Die kun je net zo goed niet meer opstellen'

Laatste update:

Van Hanegem bezocht zaterdag het duel tussen AZ en FC Groningen. De ploeg van John van den Brom won met 1-0 en heeft nu drie punten meer dan Feyenoord, dat een dag later met 3-2 bij FC Utrecht onderuitging. "Als dit nou de club is die mijn Feyenoord straks van plek drie gaat houden, dan zegt dat alles over het niveau van Feyenoord", verzucht Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Hanegem vond FC Utrecht 'echt dramatisch slecht', maar toch werd Feyenoord verslagen. "Dat zegt eigenlijk alles. Hebben we met Orkun Kökcü eindelijk weer eens een echte voetballer in huis, zit hij opnieuw op de bank. Nicolai Jørgensen is het helemaal kwijt, die kun je net zo goed niet meer opstellen."

"En Robin van Persie wordt overal bewierookt als hij een balletje doodlegt op zijn schoen, maar ook hem zag ik wederom weinig goed doen", besloot Van Hanegem. Over drie weken staat de waarschijnlijk cruciale ontmoeting tussen Feyenoord en AZ in DE Kuip op het programma.

-

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties