Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem baalt: 'Ik zag dat hij nare trekjes begint te krijgen'

Laatste update:

"Als je zo veel topspelers tot je beschikking hebt, zelfs nog grote spelers als Karim Benzema en Alexandre Lacazette thuis kunt laten, dan zou je het voetballen een goede dienst moeten bewijzen", onderbouwt Van Hanegem zijn mening in zijn column in het Algemeen Dagblad. Hij noemt de spelopvatting van bondscoach Didier Deschamps 'beschamend' en het spel van les Bleus 'destructief'. "Terwijl hij alles in huis heeft om ons liefhebbers te vermaken. En dat kan heus gepaard gaan met resultaten, waarom niet?"

"Het gevaar is nu ook nog eens dat al die uitvinders dat defensieve Frankrijk willen kopiëren, want in de voetballerij lopen we het liefst in polonaise achter de winnaars aan." Van Hanegem had eerst sympathie voor Frankrijk, vooral vanwege de prestaties van Kylian Mbappé. "Maar tegen Uruguay en België zag ik dat hij nare trekjes begint te krijgen. Zijn tegenstanders willen hem raken en dat snap ik wel. Hij moet gewoon normaal doen, zoals ik ook die Lucas Hernández voortdurend op de grond zie liggen, zonder enige aanleiding."

Van Hanegem prijst de geweldige spelers die Frankrijk heeft. "Raphaël Varane is met afstand de beste verdediger dit WK. Antoine Griezmann speelt mij veel te sober, waarschijnlijk moet hij dat doen. Bij Atlético Madrid spelen ze ook compact, maar in balbezit zie ik dan veel meer van hem." Hij vindt de uitlatingen van Courtois 'opvallend', omdat de Belg zelf 'in een destructieve ploeg als Chelsea' speelt. "Maar ondanks dat had hij volkomen gelijk."

-
Hoop jij dat Frankrijk het WK wint?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
109
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties