Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem begrijpt Ajax niet: 'Waarom wil je zo iemand in huis halen?'

Laatste update:

Van Hanegem denkt dat Ajax misschien wel bang is dat het dit seizoen niet weer kampioen zal worden: "Anders kan ik de interesse in Eto'o niet verklaren", schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Waarom wil je zo iemand in huis halen?" Van Hanegem ziet Eto'o ook niet zomaar naar Nederland komen. "Aan de andere kant, misschien wil hij nog een jaartje in Luilekkerland rondlopen, want hij heeft gezien dat iedere spits die een beetje niveau heeft in de Eredivisie een goed leven heeft."

Ondertussen wachten de spelers van Ajax gespannen af. "Het spreekt voor zich dat hij de afgelopen tien jaar al een superster is die bij veel grote clubs heeft gespeeld", zegt verdediger Nicolai Boilesen tegen NUsport. "Het zou een stunt zijn, maar ik wil het eerst zien. Gesprekken is één ding, een contract tekenen is heel wat anders."

Begrijp jij waarom Ajax werk maakt van de komst van Samuel Eto'o?

Meer nieuws

Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
3
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties