Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem: 'Dat is toch zo? Dat kan Schreuder toch niet zeggen?'

Laatste update:

"Ik betwijfel of wij dat na afloop ook zouden zeggen. Ik denk van niet", beantwoordt Van Hanegem zijn eigen vraag in Rondo van Ziggo Sport. "Ik kan me niet voorstellen dat hij dat vindt, toch? Dan moet je koppig zijn. Dat is toch zo? Hij kan dat toch niet zeggen? Dan denk ik: schiet nou toch op, man." Presentator Wytse van der Goot vraagt vervolgens aan Jan Mulder waarom Schreuder van mening is dat Ajax ondanks alle kritiek progressie boekt.

Meer: Frenkie de Jong beschermt ploeggenoot van Oranje: ‘Snap de negativiteit niet’

"Zo'n trainer komt voor zijn ploeg op. Die gaat zijn spelers niet afvallen", probeert Mulder de houding van Schreuder te duiden. Wat volgt is een korte analyse over het spel van Ajax in De Kuip. "Ajax wilde stiekem winnen, stiekem winnen. Dat is zó on-Ajax." De ploeg van Schreuder hield dankzij Davy Klaassen een punt over aan het bezoek aan Feyenoord. Zijn kopbal na rust ging via het been van Mats Wieffer het doel in.

Schreuder toonde zich na afloop bij ESPN hoopvol over Ajax. "Je ziet dat het team groeiende is, dat zie je hier ook. Je komt anders niet meer terug van een achterstand. Feyenoord geeft dat hier normaal niet weg. We zijn groeiende, maar ik ben misschien de enige die dat ziet", aldus Schreuder, die een stilte liet vallen. Hans Kraay junior wilde graag weten wat de coach van Ajax bedoelde. "Ik hoor en lees ook veel. Natuurlijk was het vorige week niet goed tegen FC Twente (0-0, red.), maar we zijn er erg mee bezig. Wij zijn bezig en ik zie dat er een elftal op het veld staat. Dat was vorige week met tien man tegen Twente zo en nu weer."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 1
Ajax

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
36
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
19
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties