Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Feyenoord kan op dit moment maar met één ding tevreden zijn'

Laatste update:

"Natuurlijk is het lekker als je de beker wint. Beter wel een prijs dan niets. Dat is logisch", zegt Van Hanegem in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar het mag na een seizoen met zoveel nederlagen, met hemeltergend slecht spel en zo weinig progressie gewoon niet zaligmakend zijn. Dan wordt het komend seizoen gewoon weer niks."

"Feyenoord kan op dit moment maar met één ding tevreden zijn en dat is de ontwikkeling die een jong talent als Tyrell Malacia doormaakt", besluit Van Hanegem, die eerder al stelde dat het voor Feyenoord misschien beter is om de halve finale van de KNVB Beker tegen Willem II te verliezen, om zo de beleidsbepalers van de nummer vijf van de Eredivisie te laten inzien dat het helemaal niet goed gaat. "Want anders gaan ze zich weer achter het winnen van de beker verschuilen."

-
Denk jij dat Feyenoord de finale van de KNVB Beker bereikt?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties