Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem geniet: 'De hele wereld wil hem hebben, toch kiest hij voor AZ'

Laatste update:

"Ik vind het mooi dat we in Nederland weer over minimaal vijf goede buitenspelers beschikken, terwijl we een paar jaar geleden nog dachten dat als Arjen Robben zou stoppen we het over een uitgestorven spelersras zouden hebben", vertelt Van Hanegem zaterdag in gesprek met De Telegraaf. "Ik geef eerlijk toe dat deze ontwikkeling me geholpen heeft het glas halfvol te houden. Zat ik me eerst jarenlang te ergeren, zo is voetbal intussen weer een fijne en interessante afleiding."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Om jongens als Calvin Stengs, Myron Boadu en Ryan Gravenberch te volgen en hopen dat het ze goed gaat. Dat ze hun talent ook maximaal benutten. Neem Boadu. De hele wereld wil hem hebben, toch kiest hij voor AZ", noemt Van Hanegem de pas zeventienjarige aanvaller als voorbeeld. "Daar heeft zijn familie invloed op, zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez en hijzelf natuurlijk. Daar krijg ik dan een goed gevoel bij. Helaas is dat niet bij iedereen het geval."

Voor Van Hanegem overheerst over 2018 een goed gevoel over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. "Ik geniet als ik zie hoe Frenkie de Jong en Donny van de Beek met de ruimten op het veld omgaan. Belangrijk is nu in hoeverre hun medespelers en misschien zelfs hun coaches ze daarin kunnen volgen. Als dat inderdaad gebeurt, dan kan ook het Nederlands elftal de volgende stap maken."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties