Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Hij bleef ondanks alle aanvragen uit beeld'

Laatste update:

"Het heeft niets te maken met het feit dat ik Henk Fraser al jaren ken en dat ik hem graag mag, maar voor mij was hij de man van afgelopen week. Waar al die mensen zo gretig over elkaar duikelden om ook iets over racisme in de voetballerij te roepen, bleef Fraser ondanks alle aanvragen uit beeld", schrijft Van Hanegem. Hij stelt dat we er in Nederland 'goed in' zijn om snel bij praatprogramma's aan te schuiven. "Maar nu graag actie in plaats van woorden."

"Dat Georginio Wijnaldum zijn hart liet spreken, dat was dan weer niet gek. Hij was aanvoerder van Oranje en vertelde wat hij vond. Dat is voor velen niet voldoende, want meteen moest hij ook vragen beantwoorden over Zwarte Piet. Zo zijn we", vervolgt de oud-international. Hij haalt tevens het incident met Marco van Basten aan, die afgelopen zaterdag op FOX Sports 'Sieg Heil' zei. "Ik kan er slecht tegen. Het zal deze week wel over Marco van Basten gaan. Die zei iets doms, riep meteen sorry, maar het moet weer allemaal worden uitgeplozen. Hij komt er wel mee weg en dat mag van mij."

"Maar Erik van der Ven van FC Den Bosch zal nog wel een tijdje op zijn knieën moeten omdat hij iets zei tegen Excelsior-aanvaller Ahmad Mendes Moreira. 'Zielig mannetje' was niet slim, maar de mensen die hem vervolgens bedreigden zijn natuurlijk de echte idioten. Mendes Moreira aanvaardde de excuses op maandag. En hij zat niet aan tafel bij al die talkshows die wilden scoren. Dat vond ik mooi. Want alleen zo kom je een beetje nader tot elkaar", concludeert Van Hanegem.

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties