Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Hij doet negen van de tien keer alsof hij in een circus rondloopt'

Laatste update:

Van Hanegem benadrukt dat hij eerder in het seizoen al positief was over Tannane. "Dat hij tegen ADO Den Haag de scheidsrechter een paar keer 'mafkees' noemde, was niet slim, maar ik vond het allemaal niet zo spannend", verwijst Van Hanegem naar de rode kaart die Tannane kreeg in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (0-2 zege). De oud-international ging er dan ook 'goed voor zitten', maar kreeg tijdens het duel met Feyenoord het idee dat men bij Vitesse 'een beetje doorgeslagen is'. "Tannane doet echt wat hij wil, doet negen van de tien keer alsof hij in een circus rondloopt en hij blijft ook als er niets aan de hand is lekker op het veld liggen tot hij - en alleen hij - het weer eens tijd vindt om mee te doen."

"Ik vind het zonde, want deze jongen kan nog altijd een geweldige speler zijn of worden", gaat Van Hanegem verder. De Kromme schrijft dat de huidige derde plaats van Vitesse veel te maken heeft met de prestaties van Bazoer en Tannane, maar hij stelt tegelijkertijd dat er geen weg meer terug is voor trainer Thomas Letsch. "Ze spelen volledig hun eigen wedstrijd. Bazoer speelde een aardige eerste helft, maar na rust was hij met van alles bezig en steeds minder met voetballen. Dan weer in de clinch met Bryan Linssen, dan weer in discussie met iemand op de bank van Feyenoord, volgens mij Bas van Noortwijk. En hij bofte dat Eric Botteghin vlak voor tijd over schoot, want Bazoer stapte bij dat schot van Malacia zomaar achteruit en dus kon het nooit meer buitenspel zijn."

Van Hanegem benadrukt dat hij Bazoer en Tannane 'echt goede spelers' vindt. "Maar dat ze bij Vitesse spelen en niet in de top, heeft een oorzaak. Dat moeten ze nu wel beseffen. Als ze die stap ooit nog willen maken, dan moeten ze af van dingen die afleiden en puur bezig zijn met het spel. Zinloze dingen kunnen wel bij Vitesse, maar niet bij een club waar allemaal goede spelers rondlopen. Bovendien moeten ze trainer Letsch niet in een positie brengen dat hij straks echt gedwongen wordt om er iets tegen te doen", schrijft Van Hanegem. Hij zag Tannane in de eerste helft een bal tegen het hoofd van Bart Nieuwkoop gooien. "Dat hoeft voor mij helemaal geen rood te zijn. Maar er zijn wel scheidsrechters die hem geven."

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties