Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Ik vraag me oprecht af of hij moet terugkeren naar Feyenoord'

Laatste update:

Een dergelijke terugkeer in De Kuip is niet voor iedereen weggelegd. "Of Van Persie voor dat scenario moet kiezen, vraag ik me overigens oprecht af", benadrukt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Robin was echt een geweldige speler, maar mensen verwachten toch een scenario Dirk Kuyt. Dat zit er fysiek helaas niet meer in, vrees ik." Van Persie heeft sowieso nog een contract voor een jaar met Fenerbahçe, dat nog niet bekend heeft gemaakt of de Nederlander toekomst heeft in Istanbul.

Meer: Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen | Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie

Van Hanegem is blij dat de jeugdopleiding van 'zijn' Feyenoord zijn vruchten afwerpt. "Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Jordy Clasie en nu dan Karsdorp leverden geld op. Ze hebben helemaal niets gekost, bleken vrijwel altijd beter dan al die aankopen en het bleek ook geen hogere wiskunde om die jongens te verkopen", zo somt de oud-Feyenoorder op.

Robin van Persie zou Feyenoord sterker maken

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties