Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem is er klaar mee: 'Rij hem in een bakfiets naar het vliegveld'

Laatste update:

"Jörgensen verdient 1,7 miljoen euro en het ziet ernaar uit dat als in de komende weken clubs de transfersom niet willen betalen, dat het shake hands wordt en weg. En levert het Feyenoord 1,7 miljoen euro op. Wat vind je daarvan?", vraagt Hans Kraay junior van ESPN aan Van Hanegem. "Ik zou het straks al doen", antwoordt De Kromme op cynische wijze. "Je ziet toch weleens mensen met zo'n bakfiets? Doe hem in zo'n bakje en rij hem naar het vliegveld."

Van Hanegem laat geen spaan heel van Feyenoorder: 'Word je doodziek van'

De analist was onlangs al vernietigend over de spits van Feyenoord.Lees artikel

"Dat is toch zo, Hans? Je moet met je gevoel bij die club zijn, die club is het mooiste wat er is", gaat Van Hanegem verder. "Want ondanks dat ze niet zo bijzonder goed spelen, is het toch de mooiste club die er is. Alleen een heleboel mensen beseffen dat niet. Die jongen (Jörgensen, red.) wil weg, nou oké, die kan je toch niet tegenhouden. Net als Steven Berghuis, dan moet je niet gaan lopen zaniken en zeuren, want dan krijg je alleen maar dat gezeik dat ze gaan schelden en allemaal gekke dingen gaan doen. Daar heb je niks aan", aldus Van Hanegem.

Van Hanegem vindt het een goede zaak dat Slot Jörgensen heeft verbannen en de trainer in ruste hoopt dat de opvolger van Dick Advocaat de tijd krijgt in De Kuip om zijn voetbalvisie over te brengen op de spelersgroep. "Laat de trainer één of twee jaar z'n best doen in de hoop dat het heel leuk en aantrekkelijk voetbal wordt. Dat kan er best wel eens inzitten."

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
6
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
28
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties