Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem kan weinig met lof Feyenoord: 'Pas op met romantisch gebrabbel'

Laatste update:

'Uit eigen ervaring weet ik dat je bij voetballers niet moet aankomen met de opmerking dat ze trots mogen zijn, ondanks een nederlaag in de finale", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Zo werkt het gewoon niet. Natuurlijk heeft Feyenoord een mooi seizoen achter de rug in de Conference League, maar wat vooral blijft hangen is toch de gemiste kans op een huldiging en een mooie prijs."

Van Hanegem kan de emotie binnen de selectie van Feyenoord na afloop daardoor goed begrijpen. "De spelers van Feyenoord realiseerden zich in Tirana waarschijnlijk ook meteen dat ze nooit meer zo'n kans krijgen om een Europese prijs te pakken. AS Roma is een ploeg die knokt voor zijn kansen, maar we kunnen het toch geen geweldig elftal noemen? Op misschien die aanvoerder Lorenzo Pellegrini na, die draait altijd de goede kant op."

De columnist is van mening dat de spelers niet trots moeten zijn op het bereiken van de Conference League-finale. "Pas nu op met het romantische gebabbel dat dit een aanzet is tot veel meer moois. Zo werkt het vaak niet. De elftallen veranderen in het huidige voetbal steeds sneller en na de zomer is het maar afwachten hoe Feyenoord eruit zal zien. Bovendien zijn tegenstanders ook in Europa straks gewaarschuwd, er komt een finalist op bezoek. Een finalist die het niet kon afmaken."

-

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
5
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
13
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties