Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem kraakt Ajax: 'Ze zijn allemaal te beroerd om ruimte te maken'

Laatste update:

Normaal gesproken, zegt de Kromme zondagochtend bij De Tafel van Kees, moet Ajax 'dik' kampioen van de Eredivisie worden. "Maar ik zat gisteren ook te kijken. Wat denken ze allemaal bij Ajax? Willen ze allemaal alleen maar de bal hebben en dan eens wat gaan doen?" In het praatprogramma komt een fraaie steekbal van Hakim Ziyech op Donny van de Beek voorbij: kort voor rust bereidde Ziyech een grote kans voor zijn ploeggenoot voor. "Dat is een heel normale bal, maar wij vinden dat al uniek omdat het te weinig gebeurt."

"Je ziet voorin op het veld een rij van vier mensen staan bij Ajax. Niet in het midden, nee voorin. Hoe wil je dan in godsnaam doorspelen?", vraagt Van Hanegem zich af. "Je kunt er één aanspelen, maar er staan er drie aan de zijkanten niets te doen. Die kun je niet bereiken. En dan heb je maar één man op het middenveld. Het is hetzelfde dat ze in de bus gaan zitten met vier man op een rij."

"Ze zijn al uitgeschakeld", analyseert Van Hanegem. "Ze zijn allemaal te beroerd om even ruimte te maken voor elkaar, waardoor een ander erin kan komen. Alleen door even zonder bal weg te lopen." Ajax kwam zaterdag in de 84ste minuut op achterstand na een schitterende uithaal van Kristoffer Peterson, maar pakte dankzij een kopbal van Matthijs de Ligt nog een punt. Dinsdag treedt de club aan tegen Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League.

-
Wordt Ajax dit seizoen kampioen van Nederland?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties