Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem kraakt De Boer: 'Dat is heel tegenstrijdig, toch?'

Laatste update:

In de optiek van Van Hanegem is De Boer de hoofdschuldige voor het mislukte EK. "Hij heeft het aan zichzelf te danken", concludeert de trainer in ruste in gesprek met presentator Harry Mens. "De laatste wedstrijd (het duel met Tsjechië in de achtste finale, red.), dat was echt heel droevig. Als het erom gaat, geven die spelers niet thuis. Dat heeft ook te maken met de coach. Die liep er niet echt vrolijk bij, moet ik zeggen", spaart Van Hanegem de dinsdag vertrokken De Boer niet in zijn analyse over het Nederlands elftal.

Van Hanegem wil wereldster als bondscoach: 'KNVB, bel hem op'

De analist schuift een bijzondere optie naar voren als opvolger van Frank de Boer.Lees artikel

Van Hanegem had overigens al vóór het EK een slecht gevoel over de manier waarop De Boer omging met de internationals van Oranje. "Hij zegt dingen die tegenstrijdig zijn", zo gaat de ex-trainer, die zelf enige tijd als assistent-bondscoach fungeerde, verder. "Jasper Cillessen, de keeper, gaat niet mee, want hij is niet honderd procent fit. Dat geloof ik. Maar dan brengt hij Donyell Malen erin (tegen Tsjechië, red.), om hem na een uur er weer uit te halen. Want Malen zou zogenaamd niet meer dan een uur kunnen spelen."

"Hij stuurt dus de ene speler naar huis en de ander is in zijn ogen na drie weken nog steeds, maar die mag dan wél blijven. Dat is heel tegenstrijdig, toch?", vraagt Van Hanegem zich harop af. De Kromme heeft zich naast De Boer ook gestoord aan de houding van verschillende Oranje-spelers tijdens het EK. "Een heleboel spelers hadden het totaal niet naar hun zin. Het is overgeslagen van de bondscoach naar de spelers", aldus de teleurgestelde Van Hanegem.

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
7
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties