Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem kritisch op KNVB: 'Vriendjespolitiek'

Laatste update:

Van Hanegem noemt geen namen en rugnummers, maar het lijkt erop dat hij doelt op bijvoorbeeld Fred Grim, die sinds kort de rechterhand is van Danny Blind. "Ik besef dat in de voetballerij vaak aan vriendjes wordt gedacht. Dick Advocaat heeft Cor Pot en Mario Been meegenomen en vroeger nam hij Bert van Lingen altijd als assistent. Maar Fenerbahçe is een club, dat is anders. De KNVB, dat is het instituut van ons voetbal. Daar horen de beste jeugdtrainers van het land rond te lopen, niet de beste vriendjes van de een of van de ander. De KNVB moet op zoek naar trainers met een goede visie, niet naar trainers met de juiste contacten", aldus De Kromme.

De 72-jarige Van Hanegem zegt zelf geen baan bij de KNVB te ambiëren, maar dat hij er wel voor openstaat om in gesprek te gaan met technisch directeur Hans van Breukelen. "Ik word weleens gevraagd voor ronde¬tafelbijeenkomsten over de toekomst van ons voetbal, maar op die uitnodigingen reageer ik meestal niet. Maar als Van Breukelen hierover eens met me wil praten, dan kan dat hoor. Prima zelfs. Mits hij hetzelfde doel heeft als ik: dat ons voetbal beter wordt."

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties