Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem laat geen spaan heel van Feyenoorder: 'Word je doodziek van'

Laatste update:

Van Hanegem is op zijn zachtst gezegd niet echt te spreken over Jörgensen. "Nergens heeft hij zoveel goals gemaakt als hier", doelt Van Hanegem op de 46 doelpunten die Jörgensen tot dusver wist te maken namens Feyenoord. "Maar die gasten vergeten alles. Hij is alleen maar ziek, zwak en misselijk. Heeft hij een blauwe nagel, dan kan hij niet spelen. Dank denk ik: jongens, schiet nou toch op man. Daar word je toch doodziek van? Slot heeft het goed gedaan. Als dat zo is, dan moet je weggaan. Anders sta je alleen maar in de weg. Als je fit wil blijven, dan train je maar apart."

Jörgensen was maandag, toen Feyenoord voor het eerst trainde in aanloop naar het nieuwe seizoen, een opvallende afwezige. "Het is een hele goede zaak", vervolgt Van Hanegem. "Ik heb me al een paar jaar mateloos geërgerd aan hem. Hij heeft één geweldig seizoen gehad. Je moet je bedenken hoe het mogelijk is dat ze toen kampioen zijn geworden. Dat is ook heel gek. Ik was ook blij, iedereen was blij, maar je denkt weleens hoe het in godsnaam mogelijk is geweest. Toen speelden ze allemaal misschien boven hun niveau, maar dat maakt niks uit. Hij heeft daar ook van geprofiteerd."

Mogelijk gaat Feyenoord in de transferperiode op zoek naar een vervanger van Jörgensen. Slot wil echter eerst zien wat de spitsen die wél tot de selectie behoren in hun mars hebben. "We hebben Bryan Linssen die het vorig seizoen prima heeft ingevuld, we hebben Róbert Bozenik die terugkomt (van het EK, red.), we hebben Naoufal Bannis en Dylan Vente, dus qua aantal zitten we goed", somt de opvolger van Dick Advocaat op. "We hebben de komende weken de tijd om te kijken hoe die jongens het doen. Dan kan het maar zo zijn dat we ons op die positie moeten versterken, maar dat kan ook op een andere positie zijn."

Vind jij het een goede zaak dat Jörgensen uit de selectie is gezet?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties