Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Misschien wil Blind er maar een Feyenoorder bij hebben'

Laatste update:

Sven van Beek is dus bijvoorbeeld buiten de boot gevallen; hij speelde zondag tegen Vitesse nog een goede wedstrijd, maar zit niet bij de voorselectie van Oranje. "Ajacieden als Tete en Riedewald wel. Van Beek is een echte verdediger. Die kun je tijdens de belangrijke kwalificatiewedstrijden goed in je ploeg hebben", stelt Van Hanegem. "Terwijl de jonge spelers van Ajax zich juist lieten uitschakelen door Rapid Wien. Toen werd gezegd dat ze nog te jong waren, maar nu zitten ze bij Oranje."

"Waarom? Ik weet het echt niet. Misschien wil Blind er maar een Feyenoorder bij hebben, Kongolo dus", moppert Van Hanegem verder in zijn column in het Algemeen Dagblad. De voormalig middenvelder kan ook niet begrijpen waarom Daryl Janmaat niet is geselecteerd en vraagt zich af waarom Ricardo van Rhijn bij de groep zit. Dat is echter een fout van Van Hanegem: de bij Ajax door Tete gepasseerde rechtsback zit niet bij de groep.

Hoe dan ook: Janmaat had er volgens Van Hanegem bij moeten zitten. "Het lijkt wel alsof de bondscoach voor de een andere maatstaven heeft dan voor de ander", stelt hij. "Het kan niet anders dan dat hij verschillend kijkt naar de spelers. En als je het dan toch zo wil doen, leg het ons dan uit. Want nu blijf ik zitten met het idee dat er andere belangen spelen."

Vind je dat Willem van Hanegem een punt heeft?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties