Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem neemt Memphis weinig kwalijk, maar benoemt wel één ergernis

Laatste update:

Van Hanegem zag in het Stade de France een angstig en aangeslagen Oranje na het plotselinge uitvallen van meerdere steunpilaren in de selectie. "Er zijn nu zelfs mensen die opzien tegen Gibraltar-thuis en niet omdat het straks koud kan zijn op de tribune. Want we zijn vrijdag afgedroogd door Frankrijk. Dat het in Parijs fout is gegaan, is duidelijk. Daar zag ik een elftal dat uitstraalde: in de aanloop hebben we tik na tik gekregen, als ze ons maar niet overlopen."

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

"Koeman zal wel weer worden geconfronteerd met het feit dat hij met drie spitsen begon", vervolgt Van Hanegem. "Onder Louis van Gaal deden we dat niet en we vragen ons nu nog af waar we tijdens het WK naar hebben zitten kijken. Alsof met vijf verdedigers spelen een garantie was geweest op succes. Onzin. In Frankrijk heb je gewoon verloren, omdat je tegen een topland speelde en omdat je belangrijke spelers zag wegvallen in de aanloop. En omdat er angst in de ploeg was geslopen. En dan nog nekken vooral persoonlijke fouten je. Taylor bij de 1-0, Jasper Cillessen bij de 2-0."

"Nee, er was eigenlijk niemand die nog enigszins overeind bleef. Mensen willen dat graag zien bij Xavi Simons. Of bij Lutsharel Geertruida. Omdat ze er pas net bij zitten." Ook Memphis liet zich niet van zijn beste kant zien volgens de oud-middenvelder, al neemt Van Hanegem de aanvaller slechts één ding kwalijk. "Er was natuurlijk weinig eer te behalen voor Memphis. Als er iets is wat je hem wel kwalijk kunt nemen, is dat hij op zo'n manier een penalty mist. Zo van: oh ja, nog een penalty met 4-0 achter in plaats van 'we zijn hier vernederd, maar het gaat mij niet gebeuren dat ik ook deze penalty verpruts'", besluit Van Hanegem.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties