Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem snauwt richting De Mos en Kieft: 'Hij heeft niks aan dat geslijm'

Laatste update:

Brobbey kwam dit weekend tegen Sparta Rotterdam (2-1 winst, Brobbey maakte de 1-0) prima voor de dag, net als wel vaker de laatste tijd. Dat leverde hem complimenten op van De Mos.

Meer: Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: ‘Arrogant’

"Dat gaat onze beste spits worden de komende tien jaar. Dat kan ik je op een briefje geven", sprak de analyticus zondag in Goedemorgen Eredivisie. Van Hanegem hekelt het gebrek aan nuance bij De Mos.

"Dus tot 2034 zo ongeveer is Brobbey onze man", stelt een duidelijk sceptische De Kromme in zijn wekelijkse column. "Waarom zou je dat nou ineens roepen? Brobbey is echt een aardige speler, maar hij heeft in dit Eredivisieseizoen precies zes goals gemaakt. Dat zijn er twaalf minder dan Santiago Gimenez en Vangelis Pavlidis."

Van Hanegem begrijpt Kieft dan ook niet. De oud-spits noemde Brobbey na het duel met NEC 'de meest complete spits van de Eredivisie'. "Kieft was ook de man die in 2021, toen Brobbey opeens naar RB Leipzig ging, zei dat deze spits gewoon niet goed genoeg was voor Ajax."

'Dat geslijm en al die schouderklopjes heeft Brobbey niets aan'
Van Hanegem pleit juist voor een kritischere houding richting Brobbey. Wat hem betreft kunnen De Mos en Kieft een voorbeeld nemen aan Ronald Koeman en Marco van Basten, die de Ajacied onlangs openlijk bekritiseerden. "Als we met z'n allen willen dat Brobbey echt de top haalt, dan moeten we nu toch helemaal geen polonaise inzetten? Of op onze knieën liggen na een goaltje tegen Bart Vriends?"

"Brian Brobbey heeft talent, zeker. En hij lijkt zich inmiddels ook te verbeteren, maar hij moet het echt nog laten zien. Dat geslijm en al die schouderklopjes, daar heeft hij op dit moment in zijn loopbaan helemaal niets aan", aldus De Kromme.

Meer nieuws

Ajax Vrouwen verslaan Fortuna Sittard en winnen zesde TOTO KNVB Beker
3
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
9
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties