Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem spreekt zich uit: 'Ik vind niet dat hij moet stoppen'

Laatste update:

Als het aan Willem van Hanegem ligt, maakt Hiddink echter zijn klus als bondscoach van het Nederlands elftal gewoon af. "Oranje kan beter dan het nu laat zien. Het kan niet zo zijn dat de spelers in een jaar tijd het voetballen zijn verleerd", vertelt de oud-international maandag in het Algemeen Dagblad. "We moeten alleen niet meer terugblikken op een jaar geleden toen we Spanje met 5-1 hadden verslagen."

"We weten allemaal hoe die zege tot stand kwam, het had in de eerste helft ook mis kunnen gaan." Hiddink ging vorig jaar bij Oranje aan de slag als opvolger van Louis van Gaal. De bedoeling was toen dat hij na twee jaar plaats maakt voor zijn assistent Blind, die na het EK van 2016 gepromoveerd zou worden tot bondscoach. Mogelijk gebeurt dat nu al een jaar eerder dan de bedoeling is. De KNVB staat open voor een dergelijke 'wissel' bij Oranje.

Nederland staat op een teleurstellende derde plaats in de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar zomer in Frankrijk, maar volgens Van Hanegem kan 'zoiets gebeuren na een WK'. "Ik vind dus niet dat Guus Hiddink deze zomer moet stoppen. Maak die klus gewoon af. Bovendien heb je geen garantie dat het onder Danny Blind wel gaat lopen."

Onder Danny Blind zal het niet beter gaan met het Nederlands elftal

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties