Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem stoort zich aan conclusie analisten na zege Oranje: 'Onzin'

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman haalde Dumfries en De Roon na een uur spelen naar de kant. "Dumfries kwam in Hamburg te vaak in situaties die hem niet liggen, maar die jongen heeft echt wel kwaliteiten. En De Roon had een paar keer slordig balverlies voor rust en dan ziet het er allemaal wat onbeholpen uit. Maar hij knokte zich terug in de wedstrijd", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Alleen koos Ronald Koeman bij een achterstand voor Davy Pröpper, die aanvallend meer kan brengen. En toen werd het meteen 1-1, het zat lekker mee."

Meer: Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK

Met Donyell Malen en Pröpper begon het beter te draaien voor Oranje. Ryan Babel ging vanaf links spelen, Quincy Promes vanaf rechts. "Mensen op televisie en in kranten vinden het mooi om dat tactische meesterzetten te noemen. Onzin. Zoals ik het eigenlijk ook niet meer kan opbrengen om naar al die interviewtjes achteraf te luisteren", vervolgt Van Hanegem. "De vragen zijn zo dom, dat ik als speler al lang in de spelersbus was gaan zitten."

Het stoort Van Hanegem dat er lovend wordt gesproken over bepaalde internationals, terwijl de rol van Georginio Wijnaldum in zijn ogen onderbelicht blijft. "Over Georginio Wijnaldum hoorde ik na afloop maar weinig mensen. Misschien willen ze het niet zien of zien ze het gewoon niet. Maar de manier waarop hij Donyell Malen liet scoren was zo verfijnd. Het balletje net omhoog zodat de laatste Duitse verdediger kansloos was en zo dat Malen meteen kon schieten. En de laatste goal met die sprint van eigen helft, prachtig."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties