Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem 'twijfelt' aan Van Bronckhorst: 'Dat roep ik al langer'

Laatste update:

"Maar aan de andere kant zou ik ook niet weten wie het straks moet overnemen. Kijk, dat is geen goede reden om dan maar niet te breken met een trainer. Als je niet tevreden bent, moet je stoppen, zo simpel is het. Maar toch, ook ik zie geen opvolger", aldus Van Hanegem.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

De Kromme voegt eraan toe dat er in Nederland vaak hoog wordt opgegeven van trainers, maar dat is een 'gecreëerd iets'. Zo wordt Frank Wormuth van Heracles Almelo afgeschilderd als een 'wondertrainer', maar daar is de 74-jarige Van Hanegem het niet mee eens.

"Maar ik zie toch vooral een ploeg die achterin de poort wekelijks wagenwijd openzet. Tegen PSV was dit ook zo." Als het aan Van Hanegem ligt, komt Wormuth in ieder geval niet naar De Kuip. Feyenoord verloor zondag overigens met 0-2 van Fortuna Sittard, maar bleef wel op de derde plaats staan in de Eredivisie.

Van Bronckhorst stelde op de persconferentie dat de nederlaag hoe dan ook hard aankwam, maar voegde er ook aan toe dat hij de zesde prijs met de club wint als de KNVB Beker wordt gewonnen. "En vier maanden terug wonnen we nog de Johan Cruijff Schaal (…) Het verschil met PSV en Ajax is heel groot. Maar ja, die presteren ook optimaal."

-
Moet Feyenoord (na dit seizoen) afscheid nemen van Giovanni van Bronckhorst?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
158

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties