Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem voorziet transfer: 'Hij is sowieso een speler voor Chelsea'

Laatste update:

Over Pellè werd altijd gezegd dat hij alleen bruibaar was in een heel aanvallend team, in het strafschopgebied van de tegenstander. "Maar bij Italië speelt-ie nu lang niet altijd zo. En toch doet hij het geweldig. En dat voor een spits die voor hetzelfde geld nu ergens in een lagere divisie in Italië had gespeeld, als de zoon van Ronald Koeman hem niet was tegengekomen op het strand", beseft Van Hanegem in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Pellè heeft nog maar een contract voor een jaar met Southampton. Het feit dat hij nu twee keer heeft gescoord op het EK, zal de interesse in de Italiaan alleen maar laten toenemen. "Het zou mij niet verbazen als Antonio Conte hem meeneemt naar Chelsea. Sowieso is hij een speler voor die club", zo stelt Van Hanegem, die niet weg is van Diego Costa. "Dat blijft toch een spits bij wie het altijd weer afwachten is of-ie ruzie gaat maken of wordt weggestuurd. Bij Pellè hoef je daar niet over in te zitten. En hij speelt al in Engeland, dus hij zou ook niet hoeven wennen aan de competitie of het land."

Graziano Pellè is goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties