Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'We moeten niet zo raar doen over Robin van Persie'

Laatste update:

De Kromme vindt dat trainer Giovanni van Bronckhorst anders moet omgaan met Van Persie dan hij doet met andere spelers. "Je moet zulke spelers een vrije rol spelen. Anderen moeten zich daar gewoon aan aanpassen", stelt Van Hanegem bij FOX Sports. "Ik heb rond het afscheid van Dirk Kuyt even met hem gesproken en hij begreep wat ik bedoelde. Wat ik bedoel: voor hem is het peanuts om de bal aan te nemen, weg te draaien en raak te schieten. Wij kwijlen dan alsof het iets uitzonderlijks is, maar nee: hij heeft die kwaliteiten gewoon. Dan moeten wij niet zo raar doen."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Het is zijn spel. Ik zou altijd met hem starten en als het dan niet gaat, kun je hem wisselen", legt Van Hanegem uit. "Maar hij is niet het type dat, als het moeizaam gaat, erin komt, zijn mouwen opstroopt en erin vliegt. Het is daarom het meest logisch om gewoon met hem te starten en te kijken hoe lang het duurt." Van Persie kwam in de tweede seizoenshelft van de vorige jaargang tot twaalf competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarvan acht als invaller. RVP noteerde vijf doelpunten.

Ben je het eens met Willem van Hanegem?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
12
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties