Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem werd 'gestoord' van Frenkie de Jong en oppert positiewisseling

Laatste update:

"Frenkie de Jong is niet benoemd op de persconferentie, maar hij heeft best wat kritiek gehad de afgelopen tijd", stelt Kraay jr., die een bevestigend antwoord krijgt van Van Hanegem. "Die kritiek was ook altijd terecht." Onder meer Pierre van Hooijdonk liet zich na afgelopen interlandperiode kritisch uit over het spel van De Jong. Ook in de Spaanse media werd de middenvelder verweten dat hij te veel zou lopen en aan de bal te vaak onzichtbaar was.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Ik werd er ook heel moe van, moet ik je eerlijk zeggen", vervolgt Van Hanegem na het aanhalen van de kritiekpunten. "Hij was alleen maar aan het lopen en gaf tikkies breed en terug. Daar werd je helemaal gestoord van. Er zat totaal geen schot in", vindt Van Hanegem, die overigens de kwaliteiten van De Jong niet ter discussie stelt.

"Als wij zeggen dat het niet goed is, wil het niet zeggen dat Frenkie geen goede speler is. Het is juist een geweldige speler. Daarom is het zonde dat hij zo loopt te klooien. Nu staat hij op het middenveld en achter hem staat Blind. Dan gaat de bal hooguit daarheen. Ik vind dat hij rechts op het middenveld in een aanvallende rol moet spelen bij Oranje. Het is een speler... Hij heeft zóveel kwaliteiten, maar nu is het alleen maar lopen en in de breedte lopen. Dat kan iedereen. Je hebt hem voorin nodig", besluit van Hanegem.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties