Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem zet Feyenoorder op scherp: 'Dat is echt zinloos'

Laatste update:

Kökçü stond afgelopen zomer in de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. Hij werd gelinkt aan onder meer Arsenal en Sevilla, maar besloot te verlengen bij Feyenoord tot medio 2025. De verwachtingen zijn hoog, ook bij Van Hanegem. "Kökçü heeft meer kwaliteiten dan andere spelers, maar dat zorgt ook voor verplichtingen", zegt de oud-voetballer tegenover het Algemeen Dagblad. "Als het niet loopt, moet híj opstaan en niet bijvoorbeeld Diemers of Linssen. Dan is leeftijd niet belangrijk. Ik zie nog steeds dat hij te vaak voor korte combinaties heel ver van het vijandelijke doel kiest en dan zijn eigen bal achterna loopt. Dat is echt zinloos. Hij moet bepalender worden, directer spelen, het tempo opschroeven."

Kökçü debuteerde bijna twee jaar geleden in de hoofdmacht van Feyenoord tegen FC Emmen. Hij maakte direct indruk met een doelpunt en een assist. Trainer Dick Advocaat nam na zijn aanstelling het talent bij de hand, maar vindt dat hij meer moet scoren. Die mening deelt Kökçü zelf ook. Dit seizoen staat hij pas op één assist, terwijl hij zondag tegen FC Emmen (2-3 winst) pas zijn eerste volledige wedstrijd speelde. "Maar dat gezeur over meer doelpunten, daar moet je mee oppassen", waarschuwt Van Hanegem. "Dat gaat vaak tegen je werken. Laat hem voetballen, dan komen de goals vanzelf. Maar dan moet hij wel het gaspedaal gaan intrappen, veel directer spelen en de oplossing vooruit vinden."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties