Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem ziet groeibriljant bij Ajax: 'De club moet hem verder brengen'

Laatste update:

De veelbesproken Frenkie de Jong startte in de Grolsch Veste vanuit de basis en is volgens De Kromme een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. "We moeten gewoon vaststellen dat hij dus wél over de kwaliteiten beschikt die nodig zijn om ver te komen. De club moet hem nu verder brengen en wij aan de zijlijn moeten hem kritisch gaan volgen in de hoop dat hij uitgroeit tot een topspeler."

Hoewel hij lovend is over De Jong, is hij minder positief over de rest van Ajax en trainer Keizer. "Ze doen op het veld zoveel verkeerd. De Jong deed in Enschede eindelijk vanaf het begin mee. Maar eigenlijk deed iedereen mee bij Ajax, niemand van enige naam hoefde op de bank", schrijft hij. "Dat zie ik als een vorm van niet durven kiezen bij Keizer, dat is uiteindelijk het minst verstandige wat een trainer kan doen."

Volgens Van Hanegem leggen Nederlandse trainers de focus op verkeerde zaken. Hij zou graag zien dat een trainer altijd spelers opstelt die een tegenstander kunnen uitspelen. "Het is toch niet voor niets dat mensen genieten van Justin Kluivert, puur en alleen omdat die jongen iets doet wat je nog maar zelden op de velden ziet? Een man uitspelen en de bal in de hoek krullen, het is al zeldzaam geworden."

-
Marcel Keizer is de juiste trainer voor Ajax

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties