Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem ziet hele goede reden waarom Ajacieden niet moeten 'zeuren'

Laatste update:

Hartman begon nog uitstekend aan de wedstrijd. De jeugdinternational had in de vijfde minuut een goede voorzet in huis op Santiago Giménez, die voor de openingstreffer tekende. Makkelie gaf Hartman niet lang daarna geel na een stevige overtreding op Steven Bergwijn. De thuissupporters schreeuwden weer kort dáárna om een tweede gele - en dus rode - kaart voor de Feyenoorder na een harde tackle op Kudus, zijn directe tegenstander. Makkelie hield de kaarten op zak, al gaf hij Hartman wel zijn laatste waarschuwing. Feyenoord-trainer Arne Slot wilde geen enkel risico meer nemen en haalde de verdediger vrijwel direct na het veelbesproken moment naar de kant voor Marcos López.

"Ja, ik heb ze al voorbij zien komen, de mensen die jammerden dat Quilindschy Hartman eruit gestuurd had moeten worden", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Er zijn inderdaad scheidsrechters die een tweede gele kaart geven voor een been even laten hangen. Maar als je gevoel hebt als scheidsrechter, stuur je iemand niet voor zoiets weg. Dat deed Danny Makkelie gewoon goed." Van Hanegem wijst naar de Klassieker van vorig seizoen, toen Lisandro Martínez hard het borstbeen van Cyriel Dessers raakte.

De Argentijn deelde ogenschijnlijk bewust een harde bodycheck uit aan de toenmalig spits van de Rotterdammers. Het voorval bleef onbestraft door Makkelie, die toen ook de leiding had over de Klassieker. "Dezelfde Ajacieden die nu boos waren, hadden vorig seizoen mazzel toen Lisandro Martínez bijna het borstbeen van Cyriel Dessers brak", vervolgt Van Hanegem. "Dus niet te lang over zeuren, zou ik zeggen." Door de zege in Amsterdam - de eerste sinds 2005 - staat titelfavoriet Feyenoord zes punten los van Ajax.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties