Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem ziet vaste basisklant sneuvelen door komst Özyakup

Laatste update:

"Dan sneuvelt Jens Toornstra, maar die kan in de laatste maanden van het seizoen nog een belangrijke rol spelen als invaller. Nee, niet meer als basisspeler zou ik zeggen. Tenminste, als ik Feyenoord-trainer was", aldus Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. Toornstra is al jaren vaste basisklant bij Feyenoord en kwam dit seizoen tot zeventien competitiewedstrijden en vier doelpunten.

Ook oud-Feyenoorder André Stafleu denkt dat Advocaat er goed aan doet om Toornstra op de bank te houden. De 64-jarige oud-voetballer vindt hem een 'leuke speler'. "Maar als Feyenoord naar het next level wil, is Toornstra eigenlijk één van de eersten die vervangen zouden moeten worden. Özyakup liet bij zijn eerste optreden meteen zien hoe goed hij is. Advocaat zal hem vast niet hebben gehaald voor de bank en hij komt ook naar De Kuip om te spelen, anders had-ie net zo goed bij Besiktas kunnen blijven. Özyakup lijkt me iemand die de ploeg nu al beter maakt."

Stafleu speelde tussen 1978 en 1985 bijna 200 wedstrijden voor Feyenoord. Hij vindt het jammer dat zijn oude club geen koopoptie heeft bedongen op Özyakup. "Maar voor de komende maanden kan hij van veel waarde zijn. Als Feyenoord zondag in Alkmaar van AZ wint, zie ik de ploeg nog dicht bij de titel komen. Ajax is zonder Daley Blind en Hakim Ziyech echt een stuk minder. En nu zal Quincy Promes weer een tijdje ontbreken", aldus Stafleu.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties