Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem zucht: 'Kijk eens hoe vaak-ie naast Erik ten Hag staat'

Laatste update:

"Kijk maar eens hoe vaak die Alfred Schreuder pal naast Erik ten Hag staat met z'n schrijfblok. Lekker pontificaal in beeld", geeft Van Hanegem dinsdag in zijn column in het Algemeen Dagblad te kennen. "Op zijn papiertjes staan allemaal heel belangrijke dingen. Hou toch op. Geef mij Aron Winter maar. Die gedraagt zich als een trouwe assistent, niet iemand die opeens heel belangrijk wil zijn."

Van Hanegem ergert zich al heel lang aan 'belangrijk willen zijn'. Hij noemt de bij Almere City vertrokken Michele Santoni als voorbeeld. "Bij Almere City hingen dit seizoen overal drones en ene Santoni kwam het allemaal uitleggen als trainer. Santoni is weg, de drones zijn weg en Almere stoomt misschien door naar de Eredivisie. Een mooi voorbeeld dat we lekker normaal moeten blijven doen met zijn allen."

Van Hanegem vindt dat de prestaties van Ajax niet langer een wonder moeten worden genoemd. "Ajax kan zich al een heel seizoen meten met de allerbeste clubs. En voor de halve finale tegen Tottenham Hotspur denk ik zelfs dat ze favoriet zijn om de eindstrijd te bereiken", verwijzend naar de absentie van Harry Kane Heung-min Son in het eerste duel. "En Kane in de return ook niet. Ajax liet in de tweede helft tegen Juventus zien dat als ze écht gaan voetballen iedereen achteruit moet. Dat is kwaliteit."

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
6
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties