Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem zucht na zege Ajax: 'Geweldige speler, maar hij irriteert me enorm'

Laatste update:

"Ik had er eerlijk gezegd al rekening mee gehouden, want Dennis Higler geeft ze erg graag. Maar bij die strafschop die Ajax op het nippertje langs RKC bracht, had ik wel een heel slecht gevoel", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Als je zelf hebt gevoetbald, weet je precies wat daar gebeurt. Antony stapt bewust in de tackle van Luuk Wouters, hij volgt de logische baan achter de bal niet meer. Dan is er contact en dan gaat de bal bij Higler op de stip."

Van Hanegem erkent wel dat de sliding van de linksback van RKC onnodig was. "Vooropgesteld dat Wouters uiteraard beter op de been had kunnen blijven, is dit een typisch geval van bewust op zoek gaan naar een penalty", zegt de columnist. "Als ik scheidsrechter was, had ik hem niet gegeven. Maar bij Higler weet je gewoon dat dit soort dingen succes opleveren. Ik heb al zo vaak gezegd dat ik Antony een geweldige speler vind, maar hij irriteert enorm. Hij komt zelf eigenlijk overal mee weg. Ik herinner mij bijvoorbeeld een klap op het hoofd van Tyrell Malacia in de Klassieker, waarvan de VAR vond dat het allemaal wel kon."

"Dat Bruno Martins Indi hem afgelopen donderdag namens AZ (0-2 verlies in de TOTO KNVB Beker, red.) hard aanpakte, had ook met het gedrag van Antony eerder in de wedstrijd te maken", vervolgt Van Hanegem. "Ik ben benieuwd hoe dat in de beslissende weken van het seizoen zal verlopen. Het zou zich straks ook weleens tegen Antony kunnen keren. De columnist verbaast zich over het feest dat er op de tribunes in de Johan Cruijff ArenA na de late 3-2 tegen RKC gevierd werd. "Ook in Amsterdam zijn ze niet meer zo zeker van hun zaak, heb ik het idee. Want wat viel er nou eigenlijk te vieren als je een 2-0 voorsprong weggeeft tegen het kleine RKC."

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties