Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem zucht: 'Wat word ik ontzettend moe van deze man'

Laatste update:

"Hoe belachelijk is dat", vraagt Van Hanegem zich maandag openlijk af in het Algemeen Dagblad. "Kunnen we in dit land nog objectief zijn bij tegenslag? Hij niet en als we verliezen, zoekt hij een zondebok. Ik walg daarvan." Van Hanegem betreurt het sowieso dat het duel van zondagavond een dramatisch gewicht kreeg. "We zijn gek aan het worden in dit land. We kunnen verlies niet meer relativeren en maken overal ruzie over."

Meer: Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK

Van Hanegem heeft daar een verklaring voor: meningmakers met een eigen agenda. "Ze willen in beeld blijven omdat het aardig verdient en hebben vaak een dubbele agenda." De Kromme sluit niet uit dat sommigen dezelfde zaakwaarnemer als Ronald Koeman hebben. "En zijn daarom kritisch op Guus Hiddink. Die dubbele agenda's vind ik nog het naarst." De trainer in ruste is blij dat de hetze jegens Hiddink voorbij lijkt te zijn. "Hij blijft bij de KNVB tot en met het EK in Frankrijk en daar ben ik blij om."

-
Guus Hiddink is een goede bondscoach voor Oranje

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties