Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hintum clasht met trainer Buijs: 'Ik mocht niet in de kleedkamer zijn'

Laatste update:

"Dan ga je de tweede helft in: wat zegt Danny Buijs op zo'n moment?", vraagt Hélène Hendriks aan Van Hintum na afloop van het duel. "Ik ga heel eerlijk zijn", antwoordt de verdediger "Ik mocht niet in de kleedkamer zijn met de drie jongens die gewisseld werden, dus ik weet niet wat hij heeft gezegd. Maar hij zal niet vrolijk zijn geweest." Hendriks is met stomheid geslagen: "Dat is toch raar, je moet toch weten wat er gaat veranderen?" "Keuze van de trainer. Kleine kleedkamer misschien", aldus Van Hintum.

De routinier toont zich ondanks het opvallende verhaal nuchter en speculeert over de reden. "Ik vind het jammer natuurlijk, het is een teamproces. Ik snap dat hij boos was, ik speelde zelf gewoon slecht. Als je dan zegt: 'Kom niet in de kleedkamer', dan moet je dat accepteren." Buijs zelf wil het verhaal van Van Hintum echter iets nuanceren. "De eerste zin van Bart zijn interview was goed", begint de oefenmeester, "het was inderdaad een kleine kleedkamer. Daarna gaat het mis, want ik was helemaal niet boos. Een aantal spelers zat vol frustratie en ik heb geprobeerd hen te kalmeren en zo goed mogelijk voor te bereiden op de tweede helft. In mijn ogen zou dat moeilijk worden als de hele selectie op dat kleine oppervlakte zou zitten, inclusief douchende spelers die net gewisseld waren."

"De eerste paar minuten van de rust zijn alle spelers binnen geweest", vervolgt Buijs. "Dan kon iedereen wat drinken of naar het toilet. Daarna heb ik álle wissels gevraagd om de kleedkamer even te verlaten. Zodat ik met de elf die zouden spelen wat dingen kon doornemen op het magneetbord. Dat gebeurt overigens wel vaker. Je ziet wisselspelers vaak in de rust met zijn allen een balletje trappen op het veld. Het verschil was nu dat ik halverwege drie spelers had vervangen. Van een ervaren jongen als Bart mag je verwachten dat hij dat iets beter had kunnen inschatten en verwoorden.'

-

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
1
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
12
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties