Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer Jaden Philogene-Bidace

Laatste update:

Philogene-Bidace werd eerder deze zomer in verband gebracht met Barcelona, dat dus niet van plan is om de jonge Engelsman naar LaLiga te halen. Desondanks toog zijn zaakwaarnemer naar Barcelona om zijn cliënt onder de aandacht te brengen.

Camacho deelde donderdag diverse foto's in zijn Instagram Stories. Daarop is onder meer te zien dat hij het vliegtuig neemt naar Barcelona en zich op het terrein van de Spaanse topclub begeeft. Hij nam alle tijd om foto's te nemen, maar moest uiteindelijk op last van beveiligers vertrekken.

In Barcelona-kringen is er verbazing over de actie van Camacho. Philogene-Bidace is niet in beeld bij de technische leiding en de Catalanen sluiten niet uit dat het een PR-stunt is van de zaakwaarnemer, zodat andere clubs zich gaan mengen in de strijd om Philogene-Bidace.

Barcelona denkt bij het versterken van de aanval voorlopig alleen aan Nico Williams. De 21-jarige linksbuiten van Athletic Club maakt momenteel furore met Spanje op het EK. Williams staat vrijdagavond tegenover Duitsland in de kwartfinale.

Reactie Camacho


Camacho moet lachen om de massale aandacht voor zijn bezoek aan Barcelona. "Het internet blinkt weer uit in het trollen", schrijft de zaakwaarnemer op Instagram Stories. "Negatief nieuws verspreidt zicht altijd sneller dan positief nieuws. Als jullie dit echt geloven, dan heeft de sociale media jullie echt in zijn macht."

"Als je iemand van kleur bent in deze industrie, dan zullen ze er alles aan doen om je niet te laten winnen. Maar vergeet niet dat we uit de goot komen en we nog steeds groeien. Laten we het hoogste bereiken", aldus de strijdbare Camacho.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
46-voudig Spaans international beëindigt plotseling voetbalcarrière
8
De UEFA laat Nederland in halve finale met compleet andere bal dan eerder spelen
18
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
9
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
56
Ronald Koeman krijgt daags na zege van Nederland op Turkije uitstekend nieuws
22

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties