Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk geniet: 'Echt geweldig, een lichtpuntje bij Feyenoord'

Laatste update:

"Teixeira is mij wel opgevallen. Die vond ik echt geweldig", begint de oud-spits bij Studio Voetbal. "Dat is voetbal. Het was de eerste keer dat ik hem wat langer aan het werk heb gezien en dat beviel me enorm. Een lichtpuntje bij Feyenoord." Tafelgenoot Theo Janssen is het met de oud-spits eens: "Hij kent de ruimte, dat is mooi. Hij staat altijd tussen de linies."

Van Hooijdonk vond Feyenoord veel beter ten opzichte van het gelijkspel tegen FC Twente (1-1) vorige week. "In de eerste helft, in de eerste twintig minuten, kwam ADO nog wel onder de druk uit. In de tweede helft, door twee wissels ook, stond het veel beter. De intentie was anders dan tegen FC Twente. Toen liep alleen Nicolai Jörgensen te jagen en de rest stond op de middenlijn."

Commentator Arno Vermeulen denkt echter dat trainer Dick Advocaat in de rest van het seizoen niet langer druk wil gaan zetten op de tegenstander. "Hij wil het niet. De eerste helft was heel slecht. Ze gaven heel veel kansen weg aan een heel groen en bleu ADO. Advocaat wil de rest van het seizoen niet zo spelen. Hij zegt ook tegen zijn spelers dat ze niet in de kleine ruimte kunnen spelen."

Ben jij het eens met Pierre van Hooijdonk?

Meer nieuws

Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
0
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
18
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
9
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
20
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties