Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van 't Schip is zeer verrast door wissel Brian Brobbey: 'Het is heel gek'

Laatste update:

Ajax hield woensdagavond ternauwernood een punt over aan de wedstrijd tegen Excelsior. De Amsterdammers kwamen op voorsprong dankzij een goal van Devyne Rensch, maar door een rode kaart voor Steven Bergwijn kwam Ajax in de problemen. Julian Baas (penalty) en Lazaros Lamprou leken Excelsior aan een zege te helpen, maar Chuba Akpom tikte vlak voor tijd nog wel de gelijkmaker binnen: 2-2.

Voor de rust viel Brobbey al geblesseerd uit. Wat er precies voorafging aan de wissel van Brobbey is niet duidelijk. Wel voerde hij minuten voor zijn wissel al gesprekken met Van 't Schip. In de afgelopen weken bleek Brobbey vaker niet geheel fit.

"Ondanks de omstandigheden kan ik niet echt leven met het verloop van de wedstrijd", blikt Van 't Schip na afloop terug. "Brian die uitvalt, alweer... Hetzelfde, zijn hamstring. En het is gewoon gek, want de hele week is er niks aan de hand en traint hij goed. Tijdens de wedstrijd komt het toch weer opzetten. Dan wordt het lastig."

"Brobbey wordt een probleem de komende tijd, dat is duidelijk. Het komt constant terug. Wat het precies is, weet ik niet. Het begon met wat stijfheid gedurende de eerste helft, maar op een gegeven moment gaf hij aan dat hij gewoon niet verder kon."

"Ik moet de jongens wel een compliment geven, want ze stonden met tien man 1-2 achter en ze vochten zich wel terug in de wedstrijd. We halen er dan natuurlijk nog een punt uit, maar dat is niet wat we wilden", aldus Van 't Schip.

Brobbey was pas net weer terug van een hamstringblessure, die hem ook tegen Feyenoord, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles aan de kant hield. Ook voor de winterstop was de spits niet altijd fit.

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties