Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk: 'Hij is misschien wel de beste verdediger van de Eredivisie'

Laatste update:

De verdediger speelde niet alleen in De Kuip een goede wedstrijd, de 27-jarige Braziliaan is al het hele seizoen uitstekend op dreef. De kenners waren het daar bij Studio Voetbal ook over eens. "Hij is misschien wel de beste verdediger van de Eredivisie", liet oud-spits Pierre van Hooijdonk weten. Voormalig trainer Co Adriaanse is eveneens gecharmeerd van Botteghin.

Meer: Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?

"Hij wint elk duel, is een jongen met karakter", merkte Adriaanse op. De mandekker verhuisde in januari 2007 van Gremio Barueri naar Nederland, waar hij ging voetballen bij PEC. In 2011 maakte de Braziliaan de overstap naar NAC Breda, twee jaar later gevolgd door een transfer naar Groningen.

-
Denk je dat Eric Botteghin nog lang bij FC Groningen blijft?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties