Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk identificeert één tegenvaller: 'Hij hangt de spelverdeler uit'

Laatste update:

"Tempo zat er wel in. Ik vond dat Nederland een goede beginfase had, maar toch vind ik dat je het aanvallend niet helemaal goed doet", opent Van Hooijdonk voor de camera van de NOS. "Kijk, Koeman wil veel mensen in de zestien hebben. Maar dan heb je Depay op tien. Bij hem vind ik: bij een voorzet moet hij altijd gewoon in de zestien zijn, terwijl dat niet altijd het geval is. Hij gaat toch een beetje de spelverdeler uithangen en de balletjes een beetje naar de zijkant versturen. Daardoor is hij soms niet in de zestien, waardoor je tegen een overtal komt te spelen. Dat is gewoon lastig."

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje | Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

Rafael van der Vaart kan zich wel vinden in de woorden van zijn collega. "Kijk, omdat die ballen van Nederland tegen Gibraltar bijna niet door het midden gespeeld worden ben je als nummer tien vaak zoekende. Hij moet eigenlijk meer als tweede spits spelen. Maar hij scoort zelf natuurlijk wel en hij werd later nog een keer gevaarlijk." Memphis opende in de 23ste minuut op aytpische wijze de score door een afgemeten voorzet van Denzel Dumfries binnen te koppen.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
3 - 0
Gibraltar

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
8
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
12
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties