Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk kiest 'niet de meest sexy speler' als beste man van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord nam Hancko in de zomer van 2022 voor zes miljoen euro over van Sparta Praag. De mandekker groeide onder Arne Slot direct uit tot een onbetwiste basisspeler. Hij kwam dit seizoen tot nog toe tot 48 officiële duels, waarin hij ook nog eens zijn aanvallende bijdrage bewees met 4 goals en 5 assists. Van Hooijdonk wordt door Voetbal International gevraagd wie hij dit seizoen de beste speler van Feyenoord vindt en neigt naar Hancko.

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

"Natuurlijk zijn er meer namen te noemen", zo legt de oud-spits uit. "Kökçü vond ik vooral in de tweede seizoenshelft erg goed, Santiago Giménez heeft zijn waarde als spits bewezen, Lutsharel Geertruida heeft een heel goed seizoen gedraaid en Mats Wieffer heeft het sinds de winter ook goed gedaan. Maar degene die het vanaf dag één heeft bewezen en er gelijk stond, was Hancko. Hij heeft de onverzettelijkheid van een echte verdediger, maar niet het blinde. Als aanvaller weet je nooit wat hij doet."

Van Hooijdonk noemt het 'altijd prettig' dat Hancko ook nog een aantal doelpunten voor zijn rekening heeft genomen. "Ik snap dat het niet de meest sexy speler is, ik geniet ook meer van een steekbal van Kökçü of een stiftje van Giménez, maar ik vond Hancko de meest stabiele factor. Hij was de stille kracht in het gros van de wedstrijden, hij heeft ook alles gespeeld. Ik vind hem heel compleet: hij heeft de snelheid, de duelkracht en de inspeelpass. Dan maak je een elftal direct beter."

Voor Van Hooijdonk was Mats Wieffer dit seizoen de grootste verrassing bij Feyenoord. "Hij had een moeilijke start, omdat hij meteen een enkelblessure opliep. Daardoor hebben we nooit kunnen zien of hij gelijk had kunnen aanhaken. Vervolgens wilde Feyenoord in de winter zelfs acht miljoen euro uitgeven om Ramiz Zerrouki te halen. En dan blijkt ineens dat Wieffer voor de compositie op het middenveld de ideale speler is. Wieffer denkt sneller dan Timber en voegt fysiek wat toe, ook met zijn kopkracht."

Eredivisie
Feyenoord
3 - 0
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties