Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk rekent af met Derksen en haalt rel rond Van der Gijp aan

Laatste update:

"Je voordoen als de moraalridder met betrekking tot de mensenrechten in Qatar en dan al jaren tonnen verdienen door elke keer weer plaats te nemen naast iemand die niet met zijn handjes van zijn ex-vriendin af kon blijven..Verbeter de wereld begin bij jezelf!", geeft Van Hooijdonk dinsdag mee aan Derksen toe. De analist tagt daarnaast de accounts van Ronald de Boer en Veronica Inside in zijn bericht en zijn boodschap op Twitter wordt afgesloten met de hashtag #dom en een emoji van een knipoog. Met de sneer verwijst Van Hooijdonk naar een incident omtrent Van der Gijp uit 2018.

In februari 2018 onthulde Nieuwe Revu dat Van der Gijp zijn ex-vrouw Jacqueline Laats zou hebben geslagen. "Ik móest in 1994 wel voor onze toen vierjarige zoon Sanny en voor mezelf kiezen, ik had zijn vernederingen lang genoeg geslikt. Hij sloeg me een bloedneus en schopte mijn enkel blauw", zei Laats destijds tegen het maandblad. "Wat hij nu op tv doet, is een soort act. De grappen, de anekdotes, de lach. Hij speelt de hele dag Pipo de Clown. Als je ervan houdt, is het een heel leuke act."

Van Hooijdonk nam Van der Gijp in 2018 ook al op de korrel door te stellen dat hij denkt dat de analist voor de uitzendingen van Veronica Inside regelmatig een pilletje slikt. Aan de andere kant werd Van Hooijdonk onlangs door Derksen weggezet als 'een vervelende jongen', die als hij aanschuift bij Studio Voetbal weinig tot niets toevoegt. Een week later reageerde de voormalig aanvaller op cynische wijze door Derksen de voorzitter van de fanclub van Feyenoord-coach Dick Advocaat te noemen. De nieuwe rel tussen beide heren is onder meer het gevolg van uitspraken van Ronald de Boer in Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

De Boer vindt het voor de ontwikkeling van Qatar als land juist goed dat er aldaar een WK wordt georganiseerd, ondanks de berichten van The Guardian dat er al 6.500 doden zouden zijn gevallen bij de bouw van de WK-stadions. "Het domste, naiëfste mannetje van Nederland is Ronald de Boer, die daar PR-man en ambassadeur geweest is", foeterde Derksen in Veronica Inside. "Dan komt hij met quotes: 'Ja, er gaat weleens wat mis. Er gaat in Nederland ook weleens wat mis'. Alsof er hier bij welk bouwwerk dan ook ooit 6500 mensen zijn overleden. Daarom verwacht ik niks van Frank de Boer, want ze spreken hetzelfde evangelie en hebben daar allebei gevoetbald. Dan hoor je Ronald de Boer zeggen dat het zo'n prachtig land is om te leven. Miljonairs hebben daar een waanzinnig leven, dat hebben ze overal. Die twee naïeve boertjes hebben nooit een straatje verder gekeken, die vulden hun zakken en zaten in het zonnetje."

Hard betoog van Derksen: 'Het domste, naïefste mannetje van Nederland'

De analist haalt in Veronica Inside keihard uit naar Ronald de Boer.Lees artikel

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
8
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
10
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
32
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties