Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk snapt niets van Van Gaal: 'Dat is je beste strafschoppennemer'

Laatste update:

"Weet je wat ik niet zo goed begrijp… Nederland mocht in de verlenging nog één keer wisselen", zegt Van Hooidonk bij de NOS. "Ik heb lijstjes gezien dat Vincent Janssen het hoogste moyenne scoorde wat betreft het benutten van strafschoppen. Dan denk ik: het is is de 119e minuut, breng Vincent Jansen in voor iemand die geen penalty wil nemen."

Van Gaal bracht Noa Lang in de tweede helft van de verlenging binnen de lijnen voor Cody Gakpo, maar liet de mogelijkheid om Janssen in te brengen dus onbenut. "Het is apart als dat je er zo mee bezig bent, dat je dan je beste strafschoppennemer niet inbrengt", vervolgt Van Hooijdonk. "Als bondscoach maakt Van Gaal er bijna een wetenschap van. Dan is dit eigenlijk toch het makkelijkste, want dan zou je je beste penaltynemer op het veld verwachten."

Tegenover de NOS gaat Van Gaal in op het niet inbrengen van Janssen. "Timber had ook nog kramp in zijn benen, dus ik wilde eigenlijk niet dat hij een strafschop zou nemen", geeft de keuzeheer aan. "Ik was bang dat het er eventueel weer in zou schieten, maar hij was vastberaden om wel een strafschop te nemen. Of ik Vincent Janssen heb overwogen? Jazeker. Hij is echt echt een strafschoppenspecialist, ook bij Royal Antwerp. Janssen was alleen niet in de plaats gekomen van Berghuis of Van Dijk, daar gaat het uiteindelijk om."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties