Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk staat open voor gesprek met NAC: 'Dit is geen open sollicitatie'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat Van Hooijdonk gelinkt wordt aan een bestuursfunctie bij de club, want dat gebeurde in de afgelopen jaren drie keer eerder. "Ik ben zeker bereid om te luisteren naar wat de ideeën of de plannen van de club zijn. Praten kan altijd. Net als alle eerdere keren, maar het moet niet lijken alsof dit een open sollicitatie is, want dat is het niet", zegt Van Hooijdonk in gesprek met het regionale dagblad.

"Door mijn werk als tv-analist ben ik gewend dat iedereen iets van mij vindt. Daar word ik niet warm of koud van. Iedereen mag een mening hebben, die heb ik namelijk ook", aldus de oud-spits. Het is onduidelijk of Van Hooijdonk openstaat voor een directeursfunctie of dat hij liever vanuit een adviserende rol zou willen werken. De 48-jarige Van Hooijdonk speelde in de periode tussen 1991 en 1995 en in de periode tussen 2005 en 2006 voor NAC.

Vind jij Pierre van Hooijdonk geschikt voor een functie bij NAC Breda?

Meer nieuws

Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
5
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
4
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties