Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk vervult heldenrol bij NAC in Brabants onderonsje

Laatste update:

De wedstrijd begon uiterst ongelukkig voor NAC-aanwinst Mario Bilate. De van RKC Waalwijk overgenomen spits moest het veld al na twaalf minuten spelen verlaten met een hamstringblessure. Zijn vervanger was Van Hooijdonk, die een belangrijke rol zou gaan spelen deze avond. Niet lang na de wissel was het FC Den Bosch dat op voorsprong kwam. Een voorzet vanaf de linkerflank van Dwayne Green werd knap tegen de touwen gewerkt door Jizz Hornkamp. Na de tegentreffer gooide de ploeg van Maurice Steijn de schroom van zich af en was het voetballend de baas voor eigen publiek.

Den Bosch werd het voetballen onmogelijk gemaakt en het was wachten op de gelijkmaker. Mounir El Allouchi kreeg de beste kans, maar hij raakte de paal. Na rust was het spelbeeld onveranderd en konden de bezoekers niets anders doen dan tegenhouden. Lang hielden de bezoekers dat niet vol, want al twee minuten na de thee was het raak. Bij een hoekschop stond Van Hooijdonk op de goede plek en van dichtbij tekende hij voor de gelijkmaker. De goal gaf NAC nog meer vertrouwen en de jacht op de voorsprong was geopend. De confrontatie tussen beide ploegen ontwikkelde zich tot een felle strijd. De irritatie bij Den Bosch was groot toen NAC de bal niet wilde uitspelen bij een blessure van Ryan Trotman. Het leverde een opstootje op tussen Tom Haye en Hornkamp, waarvoor beide spelers een gele kaart ontvingen.

Met nog twintig minuten op de klok bracht NAC zichzelf in de problemen. Dion Malone kreeg de bal terwijl hij op de grond lag en daarvan profiteerde Den Bosch. Paco van Moorsel werd vrijgespeeld met een grote kans als gevolg, maar hij stuitte op de hand van keeper Nick Olij. De NAC-keeper hield zijn ploeg tien minuten later opnieuw op de been door een vrije trap van Hornkamp uit de hoek te tikken. NAC drong vervolgens aan en kreeg vlak voor tijd wat het wilde. Na een goede aanval was het Van Hooijdonk die het winnende doelpunt maakte. De vreugde was groot bij NAC en de spits, die daarmee voorkomt dat de Bredanaars tegen het eerste puntenverlies van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie oplopen.

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
11
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties