Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk ziet nieuwe leider in Eredivisie: 'Echt een goede aankoop'

Laatste update:

In het licht van de probleemloze 2-0 overwinning op FC Twente komt de vraag 'wie er het meest verbaast bij Feyenoord' op tafel. "Ik vind Trauner nog steeds het meest steady", betoogt Stentler, die meteen een kritische noot plaatst bij de rest van het elftal. "Je merkt dat het zoeken is naar de samenstelling van het middenveld, dat het nog steeds niet helemaal is gevonden zoals het zou moeten staan. En zo'n Giménez krijgt grote kansen, en die scoort dan weer niet."

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Van Hooijdonk doet een duit in het zakje. "Hancko vind ik echt een goede aankoop. Vanaf de eerste wedstrijd is hij gewoon een leider. In alles." Stentler is het daarmee eens, en vult aan: "En zowel als linksback als linker centrale verdediger is hij de beste. Op beide posities." Afellay breekt juist een lans voor een ándere zomeraanwinst: "Ik vind dat Timber zich ook heel goed aanpast, hoor. Bij iemand die de overstap maakt van de subtop naar de top zie je vaak dat diegene meer aanpassingsproblemen nodig heeft. Ik vind wel dat hij zich tot nu toe moeiteloos heeft aangepast en doet alsof hij al jaren speelt."

Stentler is echter nog niet overtuigd van het huidige Feyenoord-middenveld, en denkt dat trainer Arne Slot dat ook nog niet is. Het experiment met Lutsharel Geertruida, die zondag als '6' werd opgesteld, kon ze nog niet objectief beoordelen. "Dan wordt er een rode kaart gegeven en kan dat eigenlijk niet meer. Je merkt gewoon dat de puzzel nog niet gelegd is. Timber en Kökçü - ja, de wedstrijd tegen Sturm Graz (in de Europa League, 6-0 winst, red.) was fantastisch - maar verder weet ik ook nog niet helemaal wat de beste formatie is", aldus de oud-voetbalster.

Eredivisie
Feyenoord
2 - 0
FC Twente

Meer nieuws

Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
1
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties