Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk ziet verrassend tweetal imponeren bij Ajax: 'Konden mij bekoren'

Laatste update:

"Ik vond Ajax voor de eerste keer in een lange tijd heel erg saai", snijdt Van Hooijdonk het onderwerp aan. "Als je naar ze keek gebeurde er elke week wat, maar nu gaven ze niks weg."

"Ze hadden alles goed op orde", vervolgt de oud-prof. "Ik denk dat Utrecht de eerste club is sinds heel lang geleden die zo weinig heeft weten te creëren tegen Ajax. Verdedigend zat het goed in elkaar, aanvallend hebben ze niet veel gecreëerd."

Het laatste gegeven is volgens Van Hooijdonk makkelijker te verklaren. "We weten nu eenmaal dat Bergwijn en Berghuis er niet bij zijn. Dan lever je qua creativiteit gewoon ontzettend veel in."

Twee spelers in het specifiek vielen de analist in positieve zin op. "Kaplan en Mannsverk hebben me echt wel kunnen bekoren. Zelfs Mannsverk, die in het begin ook al een klap van de knuppel kreeg. Dat zag er allemaal best aardig uit."

Aston Villa


Aanstaande donderdag neemt Ajax het in de Conference League op tegen Aston Villa, de huidige nummer vier van de Premier League. Volgens Van Hooijdonk doet trainer John van 't Schip er verstandig aan om in dat duel wederom in een formatie met vijf verdedigers aan te treden.

"Als je niet de beschikking hebt over Bergwijn en Berghuis, dan zou ik niet iets anders gaan doen. Want dan krijg je een koekie", besluit de voormalig topschutter.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties