Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van kinds af aan is het mijn grootste droom om de WK-finale te leiden'

Laatste update:

De politieagent van beroep begon zijn scheidsrechterscarrière op zijn zestiende bij de amateurs en maakte in 2005 zijn debuut in het betaald voetbal. Makkelie floot zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie in november 2009 en hij was op dat moment de jongste scheidsrechter die een wedstrijd leidde op het hoogste niveau van Nederland. Makkelie fluit sinds 2011 ook buitenlandse wedstrijden en hij hoopt dat er nog vele gaan volgen.

"Bij elk stapje omhoog komt er meer spanning en media-aandacht bij", zegt de arbiter in een interview met Helden Online. "Elke keer als ik naar het stadion rijd heb ik het gevoel van: hoe gaaf is dit?! Het scheidsrechtersvak is maar voor weinig mensen weggelegd, dat ik tot de beste vijftien scheidsrechters van Nederland behoor maakt elke wedstrijd een feestje." Makkelie zegt dit seizoen te willen debuteren in de groepsfase van de Champions League.

"Dat is mijn doel voor dit jaar, ik wil Kuipers achterna. Ik ga dit seizoen zoveel mogelijk buitenlandse wedstrijden doen en dan hoop ik dat ik steeds hoger op de lijst van de UEFA kom te staan. Dat zou een mooie stap omhoog zijn", aldus Makkelie. "Vanaf dat ik veertien jaar ben, is mijn allergrootste droom de WK-finale leiden. Meer dan dat kun je als arbiter niet bereiken."

Denk jij dat Danny Makkelie ooit de WK-finale gaat fluiten?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
3
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
72
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties