Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Kooperen onthult de twee clubs waar Joey Veerman deze winter heen kon

Laatste update:

"Ik wil iets over Joey Veerman vragen aan Nathan", leidt presentator Milan van Dongen het onderwerp in. Zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg van Muy Manero - het makelaarskantoor waar Van Kooperen onderdeel van is - behartigt de belangen van Veerman.

"Had hij weg gekund in de winter?", vraagt Van Dongen. "Ja", antwoordt Van Kooperen resoluut. "Er was een bod vanuit Saudi-Arabië en een bod vanuit Rusland."

"Twee typische clubs voor Veerman", grapt Van Dongen, terwijl Hans Kraay junior helder probeert te krijgen welke clubs het precies zijn. "Zenit?", vraagt de analyticus. "Ja", antwoordt de zaakwaarnemer. "En welke club vanuit Saudi-Arabië?", prikt Van Dongen. "Al-Ettifaq", geeft Van Kooperen prijs.

Veerman heeft eigenlijk geen seconde nagedacht over een transfer naar Al-Ettifaq of Zenit, vertelt de spelersmakelaar. "PSV was heel duidelijk: het was onmogelijk."

Contractverlenging


Al snel komt een eventuele contractverlenging van Veerman aan bod. De middenvelder ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven. "PSV wil heel graag verlengen, en Joey ook", zegt Van Kooperen. "We gaan nu kijken of we daar samen uit kunnen komen."

"Het is ook geen geheim dat Joey heel graag een stap wil maken in de zomer, maar hij heeft nog alles om voor te spelen. Kampioen worden met PSV, ver komen in de Champions League, er komt een EK aan. Om nu een stap te maken was niet verstandig."

"Als er in de zomer niets komt wat hij verwacht, zit hij bij PSV ook heel goed op zijn plek." Een eventuele contractverlenging bij PSV zou 'bijvoorbeeld' gepaard kunnen gaan met een salarisverhoging, besluit Van Kooperen.

"PSV en Veerman zijn al een tijd goed in gesprek over de toekomst", laat Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad daarover weten. "PSV wil langer door en heeft de Champions League en clubliefde als selling point."

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
26
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
11
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
15
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties