Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Leer frustreert FC Twente en leidt Roda JC weg van laatste plek

Laatste update:

In de eerste helft was slechts één ploeg nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong. Twente grossierde in balbezit en speelde de bal geduldig rond, maar tot kansen leidde dat zelden. De ploeg van René Hake had moeite om de stugge vijandelijke defensie te doordringen en moest tegelijkertijd oppassen voor de tegenaanval. Het eerste schot op doel kwam desondanks van Enschedese zijde: Mateusz Klich probeerde het na een halfuur eens van grote afstand. Doelman Benjamin van Leer pareerde de inzet adequaat.

Diezelfde Van Leer keerde een harde vrije trap van Yaw Yeboah vanuit een aantrekkelijke positie. Zodoende overleefde Roda de eerste helft zonder kleerscheuren. Opvallend was dat het middenveld van Twente, bestaande uit Klich, Bersant Celina en Kamohelo Mokotjo, in de eerste helft meer passes verstuurde dan het voltallige elftal van Roda. De overmacht was helder, maar zoals gezegd hielden de bezoekers uit Limburg de rijen uitstekend gesloten.

Ook in de eerste minuten na rust moest Van Leer ingrijpen, nadat clubtopscorer Enes Ünal werd gelanceerd en de bal op de slof nam vanuit een lastige hoek. De spits hoopte de keeper te kloppen in de korte hoek, maar faalde in die opzet. Een vrije trap van Ünal van aanzienlijke afstand bleek eveneens een prooi voor Van Leer. Een katachtige reflex van de sluitpost op een kopbal van Jari Oosterwijk, ingevallen voor de geblesseerd uitgevallen Frederik Jensen, voorkwam eveneens een openingstreffer van de thuisploeg. Twente voerde het tempo nog maar eens op, en was vlak voor tijd dichtbij via Yeboah, maar opnieuw bleek Van Leer een sta-in-de-weg.

Eredivisie
FC Twente
0 - 0
Roda JC Kerkrade
Verdiende FC Twente de overwinning?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties