Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Leeuwen haalt oude bekende van Cyprus naar FC Twente

Laatste update:

Ede verbleef vorig seizoen een tijdje op huurbasis bij Anorthosis Famagusta, waar Van Leeuwen toen de technische portefeuille in handen had. Hij is per direct toegevoegd aan de selectie van Alfred Schreuder en moet voor concurrentie op de vleugel zorgen. Ede zegt heel blij te zijn met zijn overstap naar FC Twente. "Ik ken Ted natuurlijk van mijn tijd op Cyprus en heb altijd contact met hem gehouden", aldus de Duitser.

Hij zegt dat hij FC Twente een mooie club vindt en dat de Nederlandse manier van spelen hem aanspreekt: technisch en offensief. " Ik ben offensief ingesteld en kan op meerdere posities spelen. FC Twente ken ik van namen zoals Arnautovic, Elia en Tadic en dat de club in 2011 Champions League speelde. Ik weet dat er veel veranderd is bij FC Twente en er veel spelers zijn vertrokken. Ik wil het team helpen om er een goed seizoen van te maken", aldus Ede, die dus tot 2017 tekent.

Een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
BILD: Bayern München zag om opvallende reden af van komst Zinédine Zidane
1
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties