Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Leeuwen stelt oude bekende aan als assistent-trainer bij FC Twente'

Laatste update:

Garcia Garcia moet de rechterhand worden van Marino Pusic. De in Uruguay geboren Spanjaard is in Nederland bekend als oud-speler van onder meer AGOVV, sc Heerenveen, Heracles, FC Groningen en VVV-Venlo. Van Leeuwen haalde hem als speler in 2005 naar Nederland, waar hij in Apeldoorn voor AGOVV ging spelen. Vorig jaar zette hij een punt achter zijn loopbaan als speler en ging hij aan de slag als assistent van John Lammers bij het Deense Esbjerg, waar Van Leeuwen technisch directeur was.

Eerder deze week liet de clubleiding van FC Twente aan Boudewijn Pahlplatz al weten dat er voor hem komend seizoen geen plaats meer is. Hij was sinds 2007 werkzaam als trainer bij de inmiddels gedegradeerde club. Hij begon als techniektrainer en stroomde daarna door als assistent-trainer. Sjors Ultee, de assistent-trainer van vorig seizoen, tast nog in het duister wat betreft zijn rol voor komend seizoen.

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
4
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties