Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk begrijpt kritiek niet: 'Iedereen doet of dat raar is'

Laatste update:

De keuzeheer begrijpt niet veel van de kritiek die hij kreeg op zijn opstelling van bijvoorbeeld analist en voorganger Marco van Basten. "Robin maakte vanuit zijn positie na een prima loopactie het eerste doelpunt", zei Van Marwijk voor de camera van SBS6. "Het klopt dat Van Persie en Rafael van der Vaart veel naar binnen trekken als ze op de flanken spelen. Maar dat geeft de vleugelverdedigers weer de kans om op te komen."

Huntelaar kwam echter nauwelijks in het stuk voor. "Bulgarije speelde veelal met acht man achter de bal. We konden de ruimtes niet vinden om ze uit elkaar te spelen. Het was allemaal iets te afwachtend", aldus de spits. "Jammer, want we wilden graag wat laten zien."

Bekijk hier de samenvatting van Nederland - Bulgarije:

-
Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar samen in de ploeg werkt niet

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
19
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties